Loonoptimalisatie

Loonoptimalisatie

Optimaliseren van jouw personeelskosten

Kostenplaatje.be is de specialist in het optimaliseren van personeelskosten. Wij helpen u door slim te besparen en zo win-winsituaties te creëren. Dit voor zowel u als uw werknemers. Dit betekent dus niet dat we meteen aan de lonen van uw personeel zullen sleutelen.

 

Voordelen loonoptimalisatie

Wanneer u de loonkosten gaat optimaliseren zal u de kosten van uw organisatie kunnen verminderen. Dit betekent dat u meer middelen heeft om mee te kunnen werken.

Ook voor uw werknemers zijn hier heel wat voordelen aan verbonden. Zo kunnen zij een deel van hun loonpakket zelf samenstellen door te kiezen voor looncomponenten die aansluiten bij hun behoeften. Bovendien zullen ze dikwijls een hoger nettoloon ontvangen, zonder dat u meer moet uitgeven!

loonoptimalisatie

kostenplaatje specialist in het optimaliseren van loonkosten

Voor wie?

Loonoptimalisatie betekend dus werknemers zo veel mogelijk laten overhouden op het einde van maand, zonder daar zelf meer voor te moeten uitgeven. Maar voor welke bedrijven is zo’n loonoptimalisatie nuttig? Wel, een loonkostenoptimalisatie is nuttig voor zowel kleine bedrijven met maar enkele werknemers als grote bedrijven met zeer veel werknemers. Elk personeelslid en elk bedrijf verdient te kans om zo efficiënt mogelijk om te gaan met loonkosten.

 

Mojeko als uw partner

Wilt u graag de personeelskost van uw bedrijf optimaliseren? Dan bent u bij Mojeko aan het juiste adres. Contacteer ons vrijblijvend of reserveer direct een plaatsje in onze agenda.

Wie zijn wij?

Mojeko is niet alleen de specialist in loonoptimalisatie. Wij helpen u ook om andere kosten te verminderen, zoals overhead & productiekosten. Bij overhead & productie optimalisatie bezuinigen we op overhead- en productiekosten, zonder te moeten inboeten op kwaliteit. Er ligt een wereld vol besparingsmogelijkheden in alle aspecten van jouw onderneming: denk maar aan jouw administratie, telecom, transport, IT, keuringen, verzekeringen, vergunningen, vaste aankoopkosten…

 

LOOPBAANBEGELEIDING

Ook kan u bij ons terecht voor een loopbaanbegeleiding. Wilt u meer voldoening uit werken halen, een betere werk-privébalans en/of uw talenten maximum laten renderen? Dan is een loopbaanbegeleiding iets voor u!

 

Ontdek ons volledig aanbod op https://kostenplaatje.be/aanbod/